top of page
PARETS
VIATGE AL JAPÓ
ERASMUS A DUBLÍN
VOLUNTARIAT A TANZÀNIA
ERASMUS A DUBLÍN
ERASMUS A DUBLÍN
PARETS
PRIMERS ANYS
VIATGE AL JAPÓ
Durant els primers anys a la ETSAB vaig fer exercicis concrets que em van aportar el coneixement bàsic a partir del qual m'he recolzat durant els anys conseqüents. Em van servir per construir una base consolidada entre els meus pilars que mica en mica s'ha anat enfortint i completant.
REPRESENTACIÓ ARQUITECTÓNICA
Sempre m'ha agradat pintar i és en les assignatures de dibuix a mà on m'he sentit més a gust durant tota la carrera.
L'assignatura de Dibuix I em va servir per entrenar-me en el sketch i el detall, resultant clau per a les assignatures de projectes al llarg de la carrera.
Representació arquitectónica I en canvi, em va servir per explorar altres tècniques de dibuix que fins aquell moment no havia probat mai. Adquirir els coneixements bàsics de tantes tècniques em va fer possible poder representar de la manera més edient el que volia explicar en els meus documents.
La passió que aquestes dues assignatures van despertar en mi juntament amb el llibre Elogio al Caminar, em van portar a cursar l'optativa de Caminar Barcelona.
TECNOLOGIA
Aquest bloc engloba els treballs que m'han aportat el coneixement Dels sistemes de condicionament, construcció i estructures.
Abans de marxar d'Erasmus a la UCD de Dublín, considero que la transversalitat entre les assignatures era considerablement baixa. Personalment vaig arribar a tenir quatre projectes diferents al mateix temps: un edifici d'habitatges el qual havíem de condicionar i no sabíem res més a part de la seva planta, un altre edifici residencial per a l'assignatura de projectes al Poblenou i un barri sencer a l'Hospitalet de Llobregat que treballàvem a Urbanística.
Haver realitzat aquests tres exercicis em va servir per enfrontar i treure-li més suc a l'assignatura de
Desgin Technologies a Dublín i més endavant per obrir una de les meves finestres.
URBANISME IV
2n Q 2017-2019 | Prof: Aurora López | + Mikel Berra Sandín
RONDA SOSTENIBLE
Aquí va ser el primer cop durant tota la meva trajectòria en què la natura va esdevenir una qüestió clau en el desenvolupament del meu projecte. La intervenció consistia en crear unes vies verdes que relacionaven, a partir de mobilitat tova, quatre conurbacions del Garraf .
No he treballat amb escales tan grans en altres ocasions pel que aquest projecte em va suposar un aprenentatge molt important per a mi tant en l'àmbit conceptual com d'eines de representació.
Aquest exercici em va influenciar un any després a l'hora d'encarar el meu projecte d' Architecture Design a Dublín.
PROJECTES III
2n Q 2016-2017 | Prof: Jordi Badia | + Andrés Echarri
HABITATGE AL POBLENOU
Durant aquest curs vam dur a terme la confecció d'un gran edifici que combinava habitatge, un equipament nàutic, locals i zones comunitàries amb la particularitat afegida que cada una dels habitatges era únic. Amb aquesta barreja de tipologies i una definició estratègica de l'espai públic, s'aconsegueix generar sinergies socials que ajugen a regenerar i reactivar el veïnat.
Aquí vaig posar en pràctica el que el llibre La ciudad no es una hoja en blanco m'havia ensenyat a la vegada que aprenia una altra manera de projectar.
Aquest curs em va permetre accedir a la meva primera experiència laboral, la primera finestra al món professional, en l'àmbit de l'arquitectura, de la meva vida.
bottom of page